Herstart
Door: Eric
Blijf op de hoogte en volg Eric
12 Mei 2011 | Nieuw Zeeland, Rotorua
Zo.... vandaag was dus de dag... uitslag van de MRI.... en... GROEN licht, ik mag door! YESSSS
De vooruitgang was erg goed, de nekwervel is, weliswaar nog niet helemaal, terug op zijn plek aan het schuiven. Moet dus nog steeds geen hele rare dingen doen zoals boksen en ook rugby wordt me voorlopig nog even afgeraden. Verder ziet het er prima uit en kan ik dus vol goede moed verder reizen.
Naar alle waarschijnlijkheid vertrek ik zaterdag uit Rotorua (nu ben ik niet echt bijgelovig maar om nou op vrijdag de 13e verder te gaan vind ik net even iets te veel van t goede)
Wil een paar dagen in Auckland en een paar dagen nog verder naar het noorden doobrengen voordat ik doorvlieg naar Frans Polynesie.... zon, witte stranden, palmbomen en mooie meisjes in rietenrokjes wachten daar op me.... kan nauwelijks wachten lol.
Dank voor al jullie goede wensen en ik vind het zo-wie-zo leuk om al jullie reacties te krijgen en te lezen op deze site dus.... blijf vooral reageren!!!
Groetjes
Eric
12 Mei 2011 - 05:28
Mariam:
Super Nieuws Eric ! Kijk uit naar de foto's van de witte stranden :) -
12 Mei 2011 - 05:36
Ellen:
Hey Eric,
Dat is geweldig nieuws! Lekker verder reizen, je wereldreis afmaken. Heel veel plezier (reizen op vrijdag de 13e werkt goed hoor ;o) bijna alle reizen die ik gemaakt heb begonnen met vliegen op vrijdag de 13e)
Groetjesss en geniet-ze -
12 Mei 2011 - 07:24
Hannah:
Geweldig !! Gefeliciteerd !! Fijn dat je door mag !! En nu op naar de mooie witte stranden, de mooie vrouwen, ga er maar is extra van genieten hihi, veel plezierrrrrrrrr.
Groetjesssssss -
Tilly:
YES, YES, YES heeeeeeel erg goed bericht. Een hele opluchting, zeker voor jou maar wij nemen er vanavond een borrel op hoor. Lachen dat je niet reist op vrijdag de 13e. Mike werkt ook nooit op vrijdag de 13e. Hij neemt dan altijd een dagje vrij. Grappig. Nu ga je ons meenemen naar je volgende bestemming en we kijken weer graag over je schouder mee. Geeft JP, Gitty, Emily en Jared een dikke knuf van ons en jij een goede start gewenst van het vervolg van je reis. xxxxx -
Anton:
Moggûh kerel.
Goed nieuws jonguh!!!
Net als Mariam kijk ik uit naar de foto's . Maar dan naar de rieten rokjes foto's.
TADAAA!
TADAAA!
Bon voyage -
12 Mei 2011 - 08:19
Annie:
Gefeliciteerd jonge man met de goede uitslag...fijn dat je weer verder kan met je droom te verwezenlijken....op naar het volgende avontuur en blijf voorzichtig...maar dat weet je zelf donders goed.....veel plezier...good luck....dikke kussss -
12 Mei 2011 - 08:53
Agnes:
Zo dat is goed nieuws Eric.
In Auckland is ook het nodige te zien en doen en ga je nog helemaal naar het Noorden waar de 2 zeeen elkaar ontmoeten?
Hoop voor je dat het slechte weer daar nu op is en je kunt genieten van nog wat lekker weer in NZ.
Zo te zien schijnt in rotorua trouwens ook de zon nog en jij straalt!
We blijven je volgen!
Voor allemaal groetjes van Jan en Agnes. -
12 Mei 2011 - 09:54
Roel En Monique:
Ook van ons gefeliciteerd met het voorspoedige herstel van je werveltje. Veel plezier in Auckland. Dat is de enige plek waar je een viaduct tegenkomt kan ik me herinneren. Heel veel plezier ook van ons met je verdere reis. En we reizen weer mee. -
12 Mei 2011 - 11:11
Barbara:
Hartstikke fijn dat je weer verder kunt!! Kunnen wij ook weer verder genieten van je verhalen in nieuwe oorden :-) -
12 Mei 2011 - 11:46
Lucas:
Riete rokjes en even naar de kapper!
Het lijkt wel of je helm in je haar is ingegroeid!
12 Mei 2011 - 14:08
Mams::
Everybody happy? Reken maar!!
Gefeliciteerd met het groene licht en nu op naar Tahiti...
Leuke foto van een heel blij kijkende jij met die reisgids en je trofee-shirt.
Extra dikke knuffels XXX
12 Mei 2011 - 17:59
Karin:
Tahiti, there he comes!!!!! JOEHOEHOEOEOEOEOEOEOEOEEEEEhhhhhhhrgggkuchkuch (smile) Helemaal geweldig lieve schat! Allen zijn wij heden blij! :-) Geniet nog van je laatste dagen in N.Z. en heel veel voorpret, napret, Janet, Wilfred, Jeskafet, nee....ik sla door
Joehoehoeohoeohoeoeoeooeoeoeo!!! -
12 Mei 2011 - 18:33
Wenny:
Goed te horen dat je door kan naar de meisjes in hun riete rokjes kan de foto,s bijna niet afwachten.Goede reis. -
13 Mei 2011 - 21:41
Henny Bolsenbroek :
Eric, gefeliciteerd met de goeie berichten. We hopen dat je de rest van je reis gezond kunt vervolgen.
Fijne tijd en we blijven je volgen.
Groetjes van Ap en Henny Bolsenbroek Apeldoorn.